Årets andra Major avgjord. Dragmuttans Open Championship

Dragmuttan Open Championship spelas till minnet av Lilluffe. En högt ärad fd. medlem på touren. Ulf spelad golf på hög nivå långt upp i åren och och spred glädje på golfbanan med sina kommentarer. Före, under och efter tävlingen var det många anekdoter som berättades om Lilluffe. Ulf var en stark förespråkare av lägesförbättring därför spelades det med lägesförbättring på hela banan , utom i hinder, och gärna framåt. och som Lillulffe skulle ha uttryckandet ” det spelar rakt ingen roll”. Vann gjorde formstarka Magnus J på 40 p. Därefter en efterlängtad framgång från vår medlem från Hufvudstaden Göök på 36 p. På delad tredje kom ett helt koppel av spelar.

Engström (tidigare Major vinnare) på nya treans tour utslag

Engström (tidigare Major vinnare) på nya treans tour utslag

Det här inlägget postades i Touren och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *