Barsk både vinnare och förlorare

Helgens tour avgjordes på söndag och endast de tuffaste ställde upp då det spåddes regn från Eva Bodens kollegor. Fjärde raka vinsten för Barsk. Grattis. Tvåa blev överraskningen Birdie Patte och PelleQ blev trea.

Förra veckans lördagstour var det två som lämnade in felaktiga scorekort men en av dom hörde av sig och var ångerfull. I vanliga fall skulle de blivit diskade men eftersom en av de ringde dagen efter  och förklarade sitt ogenomtänkta tilltag väljer tävlingsledningen att se mellan fingrarna. Därför blev det fem vinnare förra lördag och han som hörde av sig ville vara anonym och därför har vi maskerat honom med tomteluva i bilden nedan

Barsk ville vara anonym

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Touren. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *