Änteligen är rubriken för touromgång 8

Det var några omgångar sedan som Jansson stod som segrare på touren men när han gjorde det så gjorde han det med besked. Totalkross med hela 41poäng. Grattis och Äntligen. Ett annat äntligen utspelar sig lite i skymundan får Jansson prestation och i Bunkerfondens topp. Bröderna Kannan är Äntligen i topp. Förövrigt var det fina förhållanden på Royal Hårga men många bra resultat. Tvåa Blomqvist 38p, trea Bono 37p och Stolle fyra på 35p. Delad femma var Edlund och Fille. Snittscoren var hela 31 p och en så hög snittscore har inte noterats på denna sida av milleniet. Noteras kan också att Pelle ”Kanna hangaround” Q försöker hänga på de riktiga ”Kannorna” i Bunkerfonds toppen med tre fina slag i bunkern.

Jansson åter vinnare på touren
Bröderna Kanna firar att de är i topp i bunkerfonden
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *