Kvantningarna får Kungliga hufvudstanden gav bondläpparan på nöten

Kvantingarna Stolle och Göök gav grabbarna från bystan en riktig tjolablängare på fridan. Flest långsjalingar fick Stolle tätt följd av Göök. Är det något dessa ynglingar kan så är det att lira. Det blev mycket deg och klirr i plonkan för pojkspolingarna och deagaupp fick vi bonnläppar från bystan. Hoppas de inte blir styva i korken utan gläds att komma på grön kvist. Eller som en annan från hufvudstaden sa ”tack för stålarna grabbar”. För övrigt tackar Bunkerfonden alla bonläppar som pulade knal i bunkern.

Fridens gubbar och kärringar

Här ses vinnaren i sin tidigare favoritsysselsättning dvs. pimpla bira
-tack för stålarna grabbar
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *