UvS tog hem årets andra major – Stures Minne

Under mycket fina väderförhållanden så avgjordes Stures Minne för andra året i rad på Aspeboda Golf and Country Club. Titelförsvaren fick inte ställa upp då hans andra hälft inte ville ha ”klumpen” hemma ett år till. Då tog Uvs chansen och vann på fina 35 p (enligt ryktena så var brollan snabb och lyckönska). Tvåa var Tomte ett (32p) och tre var Blomqvist samt fyra var Jansson och han fortsätter med placeringar på prisplats (var tog tourens storsponsorn vägen?). Tyvärr fick vi inte vet vad stimpen på greenerna var då de inte gick att mäta men de var inte 13 på stimpen som på PGA touren det vill vi lova.

Ulf sitter och myser efter vinst i årets andra major – Stures Minne
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *