Stolle

Lars Stolt

Den ende Tourmedlem som blivit gripen i en hotellträdgård(Almerimar på 90-talet). Hade glömt både rumsnumret och Janssons namn och fick lösas ut av en måttligt road Henke Skarps. Försvann på väg upp i hissen första dagen men återbördades av en beväpnad säkerhetsvakt på småtimmarna.limo

Har en utpräglad förmåga att attackera banrekorden första 9 för att knappt klara grönt kort på de sista. Blir aldrig nöjd med sin puttning då han tycker sig få dålig rull på bollen. En och annan drive på 250 m mitt i kan kommenteras med ett äääh pga. icke optimal bollträff.

Köper ny golfutrustning lika ofta som andra köper hygienartiklar. Detta kan ha ett samband med att han är boende vid Karlaplan. Den överlägsna accenten brukar tränga igenom efter några öl då han glömt att han umgås med bönder och inte topparna i TV-huset.

Fantastisk ballstriker när han är på humör. Har annars en usel moral och kämpar lika dåligt som JJ. Omöjligt att förutse om han skall vinna eller komma sist på lördagarna.

Började sin karriär i SSU och är numera ankare i Ölfrämjandet. Gitarrvirtuos som till och med uppträtt på Kockens Grill i Alfta som värsta Jimmy Hendrixkopian. Krånglar inte till saker och ting i onödan utan förenklar det mesta. Sålde till exempel föräldrahemmet 40-50 000 kr billigare än nödvändigt nyligen. Allt för att ”bli av med det” på en gång. Underbar inställning!

famtomen
Fantomen